Tykkää ja seuraa meitä:

Keikat

Apulanta hehkuttaa jättikonserttiaan: ”Saatoitte meidät Heinolan kellarista Olympiastadionille”

Apulanta on haltioissaan mahtavasta Olympiastadionin jättikonsertistaan. Katso upeat kuvat ja lue lisää!

Julkaistu

@

Apulanta valtasi Olympiastadionin 2.7.22. Kuvat: Jarmo Katila ja Vilma Töyräs.

Lauantaina (2.7.22) Helsingin Olympiastadionilla nähtiin kaikkien aikojen livekonsertti, kun Suomen suosituin rockyhtye Apulanta juhlisti 30-vuotista uraansa.

Päivä oli yksi vuoden kuumimmista ja Helsingissä lämpötila kohosi 30 asteeseen. Kuumuudesta huolimatta stadionilla tanssi ja lauloi yli 37 000 ihmistä. Konsertti oli tähän mennessä suurin suomalaisyhtyeen konsertti Olympiastadionilla.

”Meidän bändi kelluu ajan ja trendien ulkopuolella” –Toni Wirtanen

”Mulle oli tärkeää nähdä konkreettisesti se, miten tällä musalla on ollut voima koskettaa vuosikymmenten varrella erilaista ja eri ikäistä jengiä todella mielettömällä skaalalla. Mulle se kertoo siitä, että meidän bändi kelluu ajan ja kaikkien trendien ulkopuolella. Pidän sitä äärimmäisen arvokkaana.” sanoo Toni Wirtanen.

Myös Sipe Santapukki oli jättikonsertista haltioissaan.

”Illan tärkeys oli häkellyttävän vahvasti läsnä stadionilla. Lauantain konsertin merkityksellisyys suorastaan vyöryi lavalle. Haluan kiittää yleisöä erityisen lämpimästä vastaanotosta ja kokemuksesta, jonka sisäistämiseen tulee menemään aikaa ja jota en tule ikinä unohtamaan”, Sipe vakuuttaa.

”Kiitos, että kuljette rinnallamme ja saatoitte meidät Heinolan kellarista Olympiastadionille asti.”

apulanta kiitti fanejaan instagramissa.

”Heinola laajentui Olympiastadionille. Takki on tyhjä, sydän täysi. Nämä olivat parhaat synttärit, koska te tulitte paikalle!”

Kolmetuntinen show toi yhteen Apis-faneja todella erilaisista lähtökohdista. Mukana juhli niin pitkän linjan seuraajia kuin kajalisilmäisiä peikkoteinejäkin. Jotkut olivat saapuneet paikalle useamman sukupolven voimin. 

Mainos

Ridge-Ronn tervehti videolla

Massiivisten, pinta-alaltaan lähes 550 neliömetrin screenien visuaalinen sisältö oli mykistävää katseltavaa. Erikoisohjelmanumeroissa lavalle ajettiin mm. käsinrakennettu puinen Musta hevonen ja shown starttasi itse Ronn Moss videotervehdyksellään.

Myös yhtyeen edelliset basistit Mandy Gaynor, Tuukka Temonen ja Sami Lehtinen vierailivat lavalla encoren aikana saaden yleisön hurmokseen.

Mikäli et päässyt paikalle tai haluat palata lauantain tunnelmiin, keikka on katsottavissa Ruudussa. Kertamaksulla 9,95€ saat käyttöösi myös lisämateriaalia ja keikkatallenteen katseltavaksi 14 vrk ajaksi. Keikan voi maksaa myös ePassin kulttuuriedulla. Klikkaa tästä.

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *