Tykkää ja seuraa meitä:

Uutiset

Anna Puun kuuma vauvakesä: vesijuoksusta imetysryhtiä

Iloa Anna Puun kesään toi myös vanhempien 45-vuotishääpäivä.

Julkaistu

@

Anna Puu kertoo käyneensä pitkästä aikaa Helsingin Uimastadionilla tänään keskiviikkona (30.6.21). Toukokuussa esikoisvauvansa synnyttänyt suosikkiartisti polski altaassa siskonsa kanssa.

”Siskon kanssa tän kesän ekat vesijuoksut: IHANAAAAAAA!” Anna, 39, riemuitsi Instagramissa.

Laulaja löysi vesiurheilusta positiivisia vaikutuksia myös synnytyksen jälkeiseen äitiyteen.

”Tekee nimittäin aikasta hyvää imetysryhdille.”

anna nautti vesijuoksusta siskonsa kera helteisellä uimastadionilla helsingissä

Toukokuussa 2021 syntynyt poika on Annan ja hänen puolisonsa, tuottaja Jukka Immosen ensimmäinen yhteinen lapsi. Anna Puulla on vuonna 2010 syntynyt tytär aiemmasta liitostaan.

Anna Puu tuli alun perin tunnetuksi vuonna 2008, kun hän sijoittui Idols-laulukisassa toiseksi. Hän on julkaissut viisi albumia ja hänet on palkittu seitsemällä Emma-pystillä. Puu on nähty televisiossa muun muassa The Voice of Finland -kilpailun tähtivalmentajana sekä Vain elämää -ohjelmassa.

Mainos
Anna ja jukka kutsuvat vauvaansa ”kapselipojaksi”

Annan vanhemmilla 45-vuotishääpäivä

Kuuma hellekesä on tarjonnut tuoreelle äidille parhaita puoliaan. Anna on kertonut sosiaalisessa mediassa mukavasta juhannuksestaan, johon sisältyi tunteikas juhla: Annan vanhempien safiiri-hääpäivä. Se tarkoittaa sitä, että vanhemmat ovat olleet naimisissa peräti 45 vuotta.

”Vanhempieni pitkän liiton salaisuus lienee se, että he ovat osanneet valita taistelunsa. Kaikkeen ei kannata puuttua. Äitini ei ikinä nalkuta, enkä minäkään”, Anna on kertonut.

”Aurinkoista keskikesän juhlaa kaikille! Meidän juhannusjuhlallisuudet alkoivat klo 18, kun hilattiin Suomen lippu mökin salkoon ensimmäistä kertaa”, Anna listasi juhannustaan.

”Kapselipoika ensi juhannuksena mukaan saunaan”

”Sitten korkattiin shamppis mamman ja papan safiiri-hääpäivän kunniaksi ja kuunneltiin juhlaparin tanssiessa Tapio Rautavaaran tulkinta Häävalssista. Onnea äiti ja isä. Tervetuloa meidän klaaniin kapselipoika, ensi juhannuksena pääset sitten mukaan saunaan!”

Kapselipoika on Annan ja Jukan hellittelynimi vauvalleen. 

Anna on luonnollisesti kesän keikkatauolla ja nauttii äitiyslomastaan.

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.