Tykkää ja seuraa meitä:

Kuva

Nyt on retroa! Samu Haber poseeraa satulassa värikkäissä vetimissä – hankki upean menopelin

Kaksipyöräisiin hurahtanut Samu Haber huristelee nyt näyttävällä moottoripyörällä Helsingin helteissä.

Julkaistu

@

Samu Haber, 45, on hurahtanut moottoripyöräilyyn. Kipinä on tosin ollut olemassa aina, sillä hän on jo 1990-luvulla Espanjassa asuessaan tykännyt ajella kesäisin ”600-kuutioisella kasari-Hondalla”.

Samu julkaisi Instagramissa veikeitä, tuoreita kuvia moottoripyöränsä satulassa. Helteisessä Helsingissä otetut otokset henkivät kesäistä tunnelmaa ja vapauden tunnetta. Laulajatähden värikkäät, kasarihenkiset vetimet saivatkin seuraajat innostumaan.

Samu kuvasi staileja poseerauksiaan tekstillä Scrambler outfit of the day, mikä tarkoittaa vapaasti suomennettuna ”päivän retromoottorityyliä”.

Voit katsoa lisää kuvia painamalla oikealla olevaa nuolta.

Ajoi motskarikortin keväällä

Helsingissä kesää viettävä Samu ajoi tänä keväänä Suomessa moottoripyöräkortin.

”Mulla on vielä inssi viikon päästä”, Samu kertoi huhtikuussa Iskelmä-radion haastattelussa.

Tuolloin hän totesi, ettei ole hankkinut vielä omaa moottoripyörää – ”vaikka se harkinnassa onkin”. Pyörän tyyppikin oli tiedossa.

Mainos

”Olen vanhojen nakupyörien fani” –Samu Haber

”Olen enemmänkin vanhojen nakupyörien fani. Ei mitään killeriä Kawasaki Ninjaa. Eikä mitään projektia, en osaa tehdä niille mitään”, Samu nauroi.

Kesäkuun alussa Samu nousi Instagramissa upean BMW R 18 -prätkän kyytiin. Kyseinen motskari on risteilijäpyörä, joka esiteltiin ja tuli myyntiin vasta vuonna 2020 Saksassa. Komea cruiser pohjautuu tyyliltään ja tekniikaltaan 1936/37 BMW R5 -pyörään.

”Prätkässä pitää olla pyöreä ajovalo”

Samu kertoi jo vuonna 2012 Sunrise Avenuen tiedotteessa moottoripyöräinnostaan.

”Minusta ei varmaankaan tule mitään matkamotoristia, vaan olen enemmän sellainen ”stadipyöräilijä”, Samu mietiskeli liki vuosikymmen sitten.

Tuolloin mielessä siinsi italialaisen Ducatin legendaarinen menopeli.

”Ducatin iso Monster näyttää tällä hetkellä vahvimmalta ehdokkaalta. Minusta oikeassa prätkässä pitää olla pyöreä ajovalo, kuten Monsterissa. Ja kun olen melko isokokoinen, niin siksi se Monsterin suurin vaihtoehto, eli 1100-kuutioinen.”

BMW lienee kuitenkin osuvampi valinta Saksassakin hyvin suositulle Samulle, onhan hän pitkään liputtanut Bemarin autoja.

Mainos

”Päiväni alkaa moottoripyörällä ja uinnilla”

”Helsinki, uusi Mallorca…” Samu kuvasi kesäkuisen Helsingin yllättävää lämpöä blogissaan.

”En voi valittaa, jos päivittäiset rutiinini alkavat moottoripyörällä, treeneillä, sitten virkistävä uinti lämpimässä merivedessä. Ei ole kovin vaikea herätä hymyn kanssa.” 

Samu Haber ilmoitti viime marraskuussa (2020) siirtyvänsä soolouralle. Ensimmäinen suomeksi laulettu soolosinkku Enkelten kaupunki ilmestyi viime marraskuussa ja menestyi mainiosti: kappale on striimannut kultaa.

Huhtikuussa artisti julkaisi toisen soolosinglensä. Täältä tullaan on Haberin säveltämä toiveikas pop-kappale, jonka sanoitukset Haber on tehnyt yhdessä Anna Puun kanssa. Kappaleen tuotannosta vastaa Jukka Immonen yhdessä Antti ”RZY” Riihimäen sekä Haberin kanssa.

Kun kuunneltiin Jukan ja Antin kanssa tulevan albumin biisejä, tuli tän kohdalla meille fiilis että just tätä maailma nyt tarvitsee. Tai ainakin me kolme. On ihanaa nähdä jo vähän valoa tunnelin päässä ja uskoa siihen, että joku päivä täältä tullaan vielä”, Samu kuvasi Täältä tullaan -biisinsä syntyä.

Mainos

Huippusuositun Sunrise Avenuen keulakuvana tunnetuksi tullut Haber luotsasi yhtyeensä 17 vuoden aikana ainutlaatuiseen menestykseen. Erityistä suosiota viime vuosina Haber on nauttinut saksankielisessä Euroopassa, missä hän on hurmannut Voice of Germany -ohjelman tähtivalmentajana.

Sunrise Avenuen lopettamispäätöksestä kerrottiin vuoden 2019 vuoden joulukuussa, jolloin yhtye julkaisi viimeisen kappaleensa sekä Helsingin Olympiastadionille päättyvän jäähyväiskiertueen, joka koronan vuoksi on siirretty heinäkuulle 2022.

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi

Kirjoita vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *