Tykkää ja seuraa meitä:

Sawohouse

Sawohouse sijaitsee Kuopiossa.

Boutique Hotel Sawohouse on pieni, kodikas boutique-hotelli Kuopiossa. Hotellilla järjestetään etenkin viikonloppuisin runsaasti live-keikkoja.

Se sijaitsee noin 7 kilometrin päässä Kuopion keskustasta ja viiden minuutin ajomatkan päässä Matkuksen ostoskeskuksesta. Tilava maksuton parkkipaikka mahdollistaa suurienkin ajoneuvojen paikoituksen. Hotellilta on erinomaiset kulkuyhteydet keskustaan, linja-autot kulkevat aivan hotellin vierestä puolen tunnin välein.

Sawohousen maanalaisissa hallitiloissa sijaisee reilu 600 m2 keikka- ja tapahtumatila Sawohouse Underground sekä noin 100 m2 kokous- ja monitoimitila Underground Lounge. Undergroundiin on esteetön sisäänkäynti parkkipaikalta olevan ajorampin kautta. Undergroundissa löytyy baari, tilava tanssilattia sekä reilun kokoinen esiintymislava.

Undergroundissa on kiinnitetty erityistä huomiota hyvään äänentoistoon ja akustiikkaan, meillä on oma laadukas ääni- ja valaistustekniikka sekä taustamusiikki- ja dj-järjestelmä. 

Sawohouse Underground tarjoaa hienon tilan keikoille.

Underground on musiikki- ja keikkaklubi, mutta on helposti muunneltavissa myös erilaisiin muihin käyttötarkoituksiin. Salin korkeatasoinen äänentoisto, valaistus sekä ammattitaitoinen henkilökunta tarjoavat loistavat puitteet monenlaisille tapahtumille.

Sawohousen viihtyisä sisäpiha-alue muuntautuu kesäisin uniikiksi ulkoilmaklubiksi, jonka ulkoilmalavalla esiintyvät Suomen keikkakesän ykkösartistit sekä lukuisa määrä paikallisia muusikoita ja yhtyeitä pitkin kesää. Sawohouse Garden Live -tapahtumat ovat olleet hyvin suosittuja.

TÄHTIEN KEIKAT:

Tänään:

Ei keikkaa.

Tulevat tähtikeikat:

PäiväArtistiKaupunkiKeikkapaikka
Kiertue: Hetken ikuinen -levynjulkistamiskiertue
24/03/23 Vesterinen yhtyeineenKuopioSawohouse
Aika: 20:00. Lippu: alk. 39,90€. Osoite: Tarhakuja 1. Vesterinen Yhtyeineen julkaisee ensi keväänä 10. maaliskuuta uransa kahdeksannen albumin ja lähtee uuden levyn myötä laajalle levynjulkaisukiertueelle. Yhteensä 17 paikkakuntaa kattava Hetken ikuinen -kiertue on kymmenhenkisen yhtyeen uran suurin ja kaunein. Konsertit ovat parituntisia elämyksiä uuden levyn musiikkia, intiimejä erikoisuuksia sekä tietenkin vanhoja suosikkeja. Osta liput tästä

Tilaa: RSS | iCal

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

Mainos

Tulevat keikat

Katso lisää keikkoja

Google-haku